Transport gratuit la comenzi peste 200 RON

  • 0,00 RON RON
    0

Cafea si Accesorii Cafea

11-15 of 20

  1. Cafea boabe "Salvador Finca La Reforma"

    Cafea boabe "Salvador Finca La Reforma"

    16362
    250g



    Origine si plantatie  In 1892, Rafael Alvarez L, a fondat ferma La Reforma, pe versantii vulcanului Santa Ana. Astazi, aceasta este detinuta de a patra generatie a acestei familii. Boabele Arabica- Red Bourbon, care sunt cultivate pe aceasta plantatie, cresc la umbra copacilor locali, ceea ce imbunatateste solul si ofera un habitat pentru pasari. Aceste conditii perfecte pentru plantatie, precum si initiativa pentru o cultivare durabila, au ca rezultat o cafea Arabica exceptionala.

    Caracter si gust  La Reforma este perfecta ca o cafea 100% de origine unica si va ofera o consistenta a gustului bine echilibrata, cu o aroma usoara, de ciocolata. Fructuozitatea sa aminteste intr-un mod placut de caise si cirese.

    Vezi mai mult
    49,00 RON
  2. Cafea Ethiopia Sidamo “Dream of Africa”

    Cafea Ethiopia Sidamo “Dream of Africa”

    12072
    250g



    Origine si plantatie  Regiunea in expansiune Sidamo este localizata in sudul tarii, la limita cu tinutul muntos etiopian. Similar cu alte regiuni etiopiene, aici cafeaua este cultivata in mici structuri agricole. O alta regiune etiopiana binecunoscuta este Harar, una din regiunile cu cea mai mare crestere din lume. Etiopia, fosta Abisinia, este cunoscuta ca locul de nastere a cafelei. Urmasele celor mai vechi plante de cafea au fost gasite in muntii etiopieni. Azi, tara este cel mai important exportator al Africii. Aproximativ 12 milioane de etiopieni isi castiga traiul crescand cafea, in special in plantatii mici.

    Caracter si gust   Cafeaua etiopiana nu este usor de descris. Iubitorul de cafea experimenteaza o varietate impresionanta a gustului cand bea “Ethiopia Sidamo”. Aroma sa puternica, in special condimentata, este acompaniata de gustul consistent de ciocolata. O mireasma foarte bogata, cu o nota usor florala, contribuie la somptuozitatea acestei cafele.

    Vezi mai mult
    42,00 RON
  3. Cafea Ethiopia “Wild Grown Kafa Forest”

    Cafea Ethiopia “Wild Grown Kafa Forest”

    14362
    250g



    Origine si plantatie  Locul in care cafeaua isi are originea salbatica- regiunea Kafa, care da numele acestei cafele, se intinde in regiunea sud-vestica a Etiopiei. Aici este zona in care cafeaua creste in mare parte salbatic, in adancul padurilor provinciei si aproape fara interventie umana, la altitudini de 1400 pana la 2100 metri deasupra nivelului marii. Padurea de cafea este aproape in totalitate procesata natural, ceea ce inseamna ca cireasa de cafea este indepartata, apoi uscata, de soare.

    Caracter si gust     Cafeaua etiopiana are o aroma picanta, puternica, rotunjita printr-o aciditate medie si o mireasma ciocolatie, bogata. In contrast cu fratele sau din Sidamo, aceasta cafea are o aciditate usoara, un gust bine echilibrat si o fructuozitate placuta.

     

    Vezi mai mult
    48,00 RON
  4. Cafea boabe "Burundi Umuco"

    Cafea boabe "Burundi Umuco"

    16432
    250g



    Origine si plantatie  Umuco W´ikawa este o regiune din Burundi, partea de sud-vest. Numele inseamna „lumina cafelei”.Cafeaua este ca un ghid pentru fermierii din aceasta regiune, oferindu-le un scop si aratandu-le o perspectiva asupra directiei lor. Fermierii de cafea din aceasta regiune au imbunatatit calitatea cafelei si au creat legaturi mai puternice cu clientii lor, datorita cooperarii si crearii propriilor instalatii de productie. In plus, acestia sunt sprijiniti de guvernul Burundi pentru a face din cafea o sursa solida de venit in intreaga tara.

    Caracter si gust O vigoare distincta, impreuna cu o nota dulce si fructata, precum si o aciditate delicata, care aminteste de ananas, grapefruit si mandarine, constituie caracterul tipic al acestei cafele. O delicatesa exotica pe care nu trebuie sa o pierdeti!

    Vezi mai mult
    44,00 RON
  5. Cafea boabe "Kenya Kiundi"

    Cafea boabe "Kenya Kiundi"

    12062
    250g



    Origine si plantatie  Cafeaua noastra din Kenia provine din regiunea in dezvoltare Kiundi, din zonele montane de sud. Cafeaua din Kenia creste mai ales la o altitudine cuprinsa intre 1.500 si 2.100 de metri. Exista doua culturi pe an. Deoarece se culeg doar ciresele de cafea coapte, intreaga plantatie poate fi uneori recoltata de pana la sapte ori- manual. Iubitorii de cafea au o preferinta speciala pentru cafenele aromate de top din Kenia, ce ofera o aciditate fina, o savoare neobisnuita, asemanatoare fructelor de padure si o mireasma patrunzatoare. Primii copaci au fost adusi din Etiopia in Kenia, in secolul al XIX-lea. Astazi, cafeaua este cultivata pe 1.300 de plantatii mari, de catre 600.000 de mici producatori, in cooperative.

    Caracter si gust  „Kenia Kiundi” a noastra este o cafea de top cu o aroma profunda. O cafea de prima clasa cu iz de ciocolata fructata. In amestecuri de inalta calitate, Kenia „Kiundi” se distinge ca un mesager al aciditatii.

     

    Vezi mai mult
    42,00 RON

11-15 of 20