Transport gratuit la comenzi peste 200 RON

 • 0,00 RON RON
  0

Cafea si Accesorii Cafea

6-10 of 21

 1. Cafea boabe Guatemala Antigua “Terra Rossa”

  Cafea boabe Guatemala Antigua “Terra Rossa”

  12052
  250g  Origine si plantatie  Aceasta cafea din Guatemala provine din regiunea in dezvoltare, Antigua, care este renumita pentru calitatea deosebita a cafelei si este probabil cea mai faimoasa regiune in crestere. Cele mai multe plantatii de cafea din Guatemala sunt situate in sudul tarii. Acolo, solurile fertile ale muntilor vulcanici din Sierra Madre asigura conditii ideale pentru boabele Arabica. Cafeaua din Guatemala a fost intotdeauna printre cele mai bune din lume. Cafeaua a adus prosperitate tarii. Marsul triumfal al cafelei gourmet in SUA a facut Guatemala unul dintre producatorii de varf a cafelei de inalta calitate gastronomica a zilelor noastre.

  Caracter si gust   „Guatemala Antigua” are o aciditate fina si fructata, cu un corp distinct si plin. Aroma sa complexa si bogata este inconjurata de o dulceata armonioasa. Dupa inghitire se poate distinge nota sa usoara, de cacao.

  Vezi mai mult
  44,00 RON
 2. Cafea boabe Guatemala „Lampocoy”

  Cafea boabe Guatemala „Lampocoy”

  14782
  250g  Origine si plantatie  Situate pe versantii estici ai masivilor vulcanici din America Centrala si in zona de influenta a vanturilor comerciale ale Atlanticului, ciresele de cafea se coc la altitudini de 1.200 m intr-o perioada mai lunga de zece luni si intr-un microclimat perfect, rece si umed.

  Caracter si gust   Altitudinile, climatul si solul bine udat, asigura conditiile ca aceasta cafea sa impresioneze cu un corp complet, exceptional de agreabil, cu o aciditate delicata, o usoara tenta de fructe si note de ciocolata si caramel. Multumita preconditiilor excelente, Lampocoy Guatemala face parte dintre cafelele de top din Guatemala.

  Vezi mai mult
  45,00 RON
 3. Cafea boabe "Hawaii Kona Cornwell Estate"

  Cafea boabe "Hawaii Kona Cornwell Estate"

  16802
  250g  Origine si plantatie  Kona Extra Fancy este cafeaua premium Kona din Hawaii. Este deosebit de speciala, deoarece este cultivata fara utilizarea pesticidelor si este uscata la soare. Doar cele mai coapte cirese de cafea, cele de un rosu profund, sunt culese. Ferma Cornwell, de unde provine aceasta cafea, este situata la o altitudine de 1.500 m, in mijlocul asa-numitei Centuri de Cafea Kona. Cafeaua a fost cultivata aici inca din anii 1930. Solul sau deosebit de fertil, diminetile insorite iar dupa-amiezile innorate si umbroase ofera conditiile de crestere perfecte pentru plantele de cafea.

  Caracter si gust   Aceasta cafea exceptionala, cu un corp mediu, va va entuziasma datorita aciditatii sale fructate, asemanatoare fructelor de padure si in special a gustului consistent, de ciocolata. Va recomandam utilizarea unei prese frantuzesti pentru pregatirea aceastei specialitati. Datorita aromei sale expresive, florale, veti fi transpus pe o plaja a acestei frumoase insule.

  Datorita disponibilitatii limitate, acest articol poate lipsi temporar din stoc! Pentru comanda va rugam sa ne contactati la adresa de e-mail: office@demmertea.ro.

  Vezi mai mult
  259,00 RON
 4. Cafea boabe "Mexico Finca el Flamingo"

  Cafea boabe "Mexico Finca el Flamingo"

  16382
  250g  Origine si plantatie  Cafeaua cultivata organic provine dintr-o cooperativa a fermierilor din Jaltenango, statul Chiapas, din sudul Mexicului. Agricultorii si-au inceput cooperarea in 2011, pentru a rezista impactului financiar al ciupercii ruginei frunzelor de cafea. Impreuna, au investit in modernizarea fermelor lor si au putut beneficia de cunostintele lor, puse in comun. Cafeaua este cultivata la altitudini de 1.200 - 1.500 metri, spalata de mana si uscata. Numele provine de la popularul sat Celestún, aflat in apropiere, care este o rezervatie pentru pasarile flamingo si alte pasari acvatice.

  Caracter si gust  O combinatie perfecta a unui corp bine echilibrat, plin de savoare, cu o aciditate usoara. Aroma dulce, florala si notele de ciocolata, fac din aceasta cafea un adevarat rasfat.

   

  Vezi mai mult
  42,00 RON
 5. Cafea boabe "Nicaragua Maragogype Superior Giants" 250g

  Cafea boabe "Nicaragua Maragogype Superior Giants" 250g

  12022
  250 g  Origine si plantatie  Aceasta cafea creste in regiunea Jinotega la o altitudine de 1.500 m pe solul bogat, vulcanic si se recolteaza in mici ferme denumite “fincas”. Expertii in cafea stiu ca Nicaragua ofera cafea de o calitate de top. In regiunile muntoase, numai boabele de cafea coapte sunt recoltate manual in maximum opt sesiuni de culegere. Acest lucru este necesar, deoarece nu toate fructele se coc la acelasi timp; ci, pe o singura ramura se pot gasi deopotriva flori, fructe verzi si fructe rosii, coapte.

  Caracter si gust    In demersul nostru pentru a obtine calitatea superlativa a cafelei, am ajuns sa ne orientam atentia asupra acestor remarcabile boabe Nicaragua Maragogype. Fascinantele boabe uniforme si mari ne-au dictat alegerea Nicaragua Maragogype, in defavoarea boabelor gigantice mexicane. Infuzia nu se teme de nicio comparatie cu Maragogype-ul mexican. Cafeaua din Nicaragua, condimentata si cremoasa, este vanduta in principal iubitorilor de cafea japonezi si americani.

  Vezi mai mult
  49,90 RON

6-10 of 21