Transport gratuit la comenzi peste 200 RON

  • 0,00 RON RON
    0

Cafea si Accesorii Cafea

6-10 of 32

  1. Cafea boabe Costa Rica Volcan Azul -Natural Process

    Cafea boabe Costa Rica Volcan Azul -Natural Process

    14882
    250g



    Origine si plantatie  Aceasta intreprindere de familie din Costa Rica produce cafea de plantatie exceptionala in Valea de Vest, la altitudine de 1500 pana la 1700 metri. Datorita vulcanului, solul este foarte bogat in nutrienti si ofera conditii ideale pentru cultivarea de cafea. Am reusit sa obtinem inca un lot din aceste trei varietati excelente si ne face placere sa vi le oferim. Au fost produse cu intrebuintarea unor metode traditionale si reflecta perfect gustul binecunoscut in toata lumea al cafelei din Costa Rica.

    Caracter si gust    Intreaga cireasa de cafea este uscata la soare. Procesul este elaborat, pentru ca umiditatea in interiorul fructului poate cauza aparitia mucegaiului care duce la fermetatia fructului, acesta devenind necomestibil. pentru a oreveni acest lucru, cafeaua expusa la soare este intoarsa des (manual). Rezultatul acestui proces elaborat este o ceasca de cafea foarte aromata, cu un gust fructos si dulce.

     

    Vezi mai mult
    41,00 RON
  2. Cafea boabe Cuba “Turquino”

    Cafea boabe Cuba “Turquino”

    12252
    250g



    Origine si plantatie  Sunt folosite cele mai bune boabe de pe plantatiile din zonele de est si de centru din Cuba. Majoritatea plantatiilor se afla pe versantii abrupti ai muntiilor, la o altitudine intre 400 si 800 de metri. Plantatiile sunt administrate de catre cooperative de stat. Nu se folosesc ingrasaminte artificiale. controlul de calitate si dezvoltarea plantelor se face cu multa grija. Managementul plantatiilor se efectueaza conform traditiilor originale.

    Caracter si gust    "Turquino" este cea mai buna cafea cubaneza. Secretul ei consta in faptul ca e bine echilibrata si picanta, cu o aroma completa si un gust persistent de lunga durata. Este cultivata in regiuni joase, motiv pentru care are o aciditate mai mica in comparatie cu alte cafele centralamericane. "Turquino" este o cafea pentru cunoscatori adevarati. Bouquet-ul si gustul amintesc de caracterul faimoaselor trabucuri cubaneze. Culoarea boabelor este unica, intre maron mediu si inchis. "Turquino"-ul cubane este deseori comparat cu soiurile Blue Mountain din Jamaica si Kona din Hawaii.

    Vezi mai mult
    41,00 RON
  3. Cafea boabe "Santo Domingo Orgánico"

    Cafea boabe "Santo Domingo Orgánico"

    12652
    250g



    Origine si plantatie  Republica Dominicana a fost una dintre primele colonii care a primit seminte de cafea de la Martinique, la inceputul secolului al XVIII-lea. In ultimele decenii, Republica a avut de suferit din cauza crizelor, revolutiilor si a saraciei. Tara si-a revenit lent si economia a inceput recent sa se recupereze. Exceptand turismul, exportul de cafea este un factor economic foarte important pentru tara. Doar cativa oameni au cunostinte despre cafeaua de inalta calitate, care se maturizeaza in conditii ideale de dezvoltare, in multe ferme mici. Cafeaua noastra vine din nord-vestul insulei, din regiunea cea mai propice cultivarii, asa-numita „Barahona”. Cafelele crude sunt spalate si uscate la soare.

    Caracter si gust   In Japonia, oamenii adora amestecarea acestei cafele cu celebra „Jamaica Blue Mountain”. Cu mult timp in urma, acest pont devenise o reteta transmisa in cercuri restranse in SUA, deoarece promitea o combinatie ideala de aciditate, corp si aroma. Datorita procesarii atente, cafeaua primeste o extraordinara dulceata intensa. In sortimentatia noastra, aceasta cafea reprezinta o specialitate rafinata si exotica, care va pregateste intr-un mod placut pentru urmatoarele vacante in Caraibe.

     

    Vezi mai mult
    45,00 RON
  4. Cafea boabe "Ecuador Vilcabamba"

    Cafea boabe "Ecuador Vilcabamba"

    14772
    250g



    Origine si plantatie  Vilcabamba, care inseamna „Valea Sfanta”, este un mic sat din Ecuador, cu o a doua denumire: „Valea Centenarilor”. Nu exista niciun alt oras in emisfera vestica, unde mai multi oameni sa traiasca peste 100 de ani si sa fie inca sanatosi. Inca nu s-a demonstrat daca acest fapt se datoreaza climei excelente sau apei de aur- „Agua de Oro”, a acestei vai. Aici, specialitatile de cafea sunt cultivate la o altitudine de 1.500 m. Ciresele coapte sunt culese manual, spalate in apa limpede de izvor si apoi uscate la soare.

    Caracter si gust   Arome bogate, nu numai pentru centenari! Aceasta cafea isi indica deja o calitate speciala prin deplinatatea consistentei sale aromate expresiv si prin nota fina de ciocolata. Gustul amarui, aspru si totusi subtil, si in mod special aromele proaspete, usor fructate, ar trebui sa cucereasca orice iubitor de cafea. Chiar daca nu putem garanta ca aceasta cafea te va face sa traiesti mai mult, va fi cu siguranta o binecuvantare pentru papilele tale gustative.

    Vezi mai mult
    45,00 RON
  5. Cafea boabe Guatemala Antigua “Terra Rossa”

    Cafea boabe Guatemala Antigua “Terra Rossa”

    12052
    250g



    Origine si plantatie  Aceasta cafea din Guatemala provine din regiunea in dezvoltare, Antigua, care este renumita pentru calitatea deosebita a cafelei si este probabil cea mai faimoasa regiune in crestere. Cele mai multe plantatii de cafea din Guatemala sunt situate in sudul tarii. Acolo, solurile fertile ale muntilor vulcanici din Sierra Madre asigura conditii ideale pentru boabele Arabica. Cafeaua din Guatemala a fost intotdeauna printre cele mai bune din lume. Cafeaua a adus prosperitate tarii. Marsul triumfal al cafelei gourmet in SUA a facut Guatemala unul dintre producatorii de varf a cafelei de inalta calitate gastronomica a zilelor noastre.

    Caracter si gust   „Guatemala Antigua” are o aciditate fina si fructata, cu un corp distinct si plin. Aroma sa complexa si bogata este inconjurata de o dulceata armonioasa. Dupa inghitire se poate distinge nota sa usoara, de cacao.

    Vezi mai mult
    41,00 RON

6-10 of 32