Transport gratuit la comenzi peste 200 RON

  • 0,00 RON RON
    0

Cafea si Accesorii Cafea

1-5 of 18

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  1. Cafea boabe Indonesia Sumatra “Toba”

    Cafea boabe Indonesia Sumatra “Toba”

    14522
    250 g



    Origine si plantatie  Aceasta cafea exceptionala din Indonezia este cultivata la marginea lacului Toba, pe Insula Sumatra. Plantatiile sunt conduse de multi mici fermieri, care primesc mult sprijin din partea exportatorului, cum ar fi prefinantarea fara dobanda a ingrasamintelor necesare cultivarii. In plus, alte proiecte, cum ar fi casa de copii si un colegiu vocational pentru asistentii medicali sunt sponsorizate. Aceasta cafea speciala este produsa la o altitudine de aproximativ 1.200 m deasupra nivelului marii, iar procesul de semi-spalare ii confera un avantaj extraordinar. Durabilitatea acestei minunate cafele este urmarita in plantatia individuala si in ferma de cafea.

     Caracter si gust  Profilul complex al unei cesti de cafea se potriveste ideal ca origine unica a cafelei la filtru. Consistenta buna, aroma rafinata si deplina, cu un usor acid fructat pe fundal, floral, cu note de ciocolata neagra, condimentata.

     

    Vezi mai mult
    46,00 RON
  2. Cafea boabe "Thailand Pang Khon Mystic Hilltribe"

    Cafea boabe "Thailand Pang Khon Mystic Hilltribe"

    15212
    250 g



    Origine si plantatie  In nordul Tailandei, conditiile climatice constante, la altitudini de aprox. 1.300 m, permit cireselor de cafea sa se coaca perfect. Soiurile care sunt cultivate aici sunt Arabica- galben si rosu Caturra + Catimor. Recoltarea are loc de la mijlocul lunii noiembrie pana la la mijlocul lunii martie. Pentru a alege doar ciresele de cafea coapte, recoltarea este in exclusivitate manuala. Orice cirese crude sau prea coapte, care ar fi culese accidental, sunt separate inainte de prelucrarea ulterioara. Ciresele de cafea sunt spalate in bazine de gresie si fermentate timp de 36 de ore inainte de a fi spalate din nou cu apa proaspata si uscate la soare, pe covorase de bambus pentru cca. 12 - 22 zile.

     

    Caracter si gust  La inceput, cafeaua Pang Khon iti invaluie simturile gustative cu o aroma foarte blanda, care aminteste puternic de ciocolata, precum si de usoare amprente de nuci, combinate cu o aroma foarte delicata de citrice. Dupa inghitire, se simte invaluirea aromelor de caramel. Pur si simplu trebuie sa incercati aceasta cafea!

     

     

    Vezi mai mult
    44,00 RON
  3. Cafea boabe "China Yunnan Fengmi Dragon"

    Cafea boabe "China Yunnan Fengmi Dragon"

    16302
    250g



    Origine si plantatie  Yunnan este o regiune din muntii Chinei de sud-vest. Cafeaua este cultivata pe versantii sai cu climat predominant bland. In China, Yunnan este cea mai intinsa regiune de productie a cafelei, si constituie peste 95% din intreaga recolta de cafea a Chinei. Tot aici se afla si ferma care produce unica noastra China Fengmi Dragon. Cultivarea sa este organica si plantele tinere de cafea sunt fertilizate cu ajutorul cojilor de cafea, de exemplu. Aceasta ferma este in curs de aplicare a procedurii de acordare a sigiliului de comert echitabil.

    Caracter si gust   Aceasta cafea desavarsita este caracterizata de o eleganta si bine echilibrata consistenta. Gustul sau este incomparabil de aromat si dulce si aminteste de miere si alune. Lasa-te entuziasmat de aceasta cafea unica!

    Vezi mai mult
    42,00 RON
  4. Cafea boabe "Uganda Mount Rwenzori AA"

    Cafea boabe "Uganda Mount Rwenzori AA"

    16452
    250 g



    Origine si plantatie  Aceasta cafea este cultivata la granita cu Congo, in zona montana Ruwenzori. AA reprezinta marimea boabei de cafea, care este de peste 17. Cafeaua Arabica din Uganda este renumita pentru aroma sa bine echilibrata: o consistenta completa si un gust amarui bland.

     

    Caracter si gust  Aroma acestei cafele este caracterizata de un gust puternic, asemanator cu cel al fructelor de padure, amestecat cu o nota de ciocolata neagra. Categoric, ar trebui sa incercati aceasta cafea ca espresso sau cu lapte, ceea ce-i va permite sa-si desfasoare complet miresmele unice, aromate, de tort cu fructe de padure si afine.

    Vezi mai mult
    42,00 RON
  5. Cafea boabe Tanzania “Kilimanjaro”

    Cafea boabe Tanzania “Kilimanjaro”

    14662
    250 g



    Origine si plantatie  Cafelele din Tanzania apartin familiei cafelelor spalate, din Africa Centrala si de Est. Din cauza lipsei de infrastructura, accesul la cafelele de aceasta origine, este de obicei greu de obtinut, in special in comparatie cu Kenia. De aceea, suntem foarte incantati sa va prezentam aceasta specialitate din regiunile nordice ale Tanzaniei. Zona Kilimanjaro, locul in care aceste minunate boabe se coc, ofera cele mai bune conditii climatice pentru cultivarea cafelei, din Tanzania.

    Caracter si gust Cafeaua noastra, Tanzania Kilimanjaro, cu o mireasma puternica, entuziasmeaza cu aroma sa excelenta, dulce si profunda, imbinata cu o aciditate fructata.

    Vezi mai mult
    39,00 RON

1-5 of 18

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4