Transport gratuit la comenzi peste 200 RON

  • 0,00 RON RON
    0

Cafea si Accesorii Cafea

1-5 of 18

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  1. Cafea boabe Best of Brazil “Fazenda Lagoa”

    Cafea boabe Best of Brazil “Fazenda Lagoa”

    12012
    250g



    Origine si plantatie Binecunoscuta regiune de cultivare a cafelei  "Sul De Minas" se situeaza in inima statului Minas Gerais, carazterizat prin lungi lanturi muntoase, numeroase lacuri si un sol bogat in minereuri. Primele plantatii de cafea au fost intemeiate aici cu 100 de ani in urma.

    Caracter si gust  Aceasta cafea braziliana de calitate exceptionala exceleaza prin aroma sa naturalmente blanda si armonioasa. Datorita gustului usor dulce, care aminteste de ciocolata, iubitorii de cafea vor fi entuziasmati de aceasta specialitate. Senzatia de lunga durata cauzata de aceste boabe de cafea uscate la soare poate fi retraita cu fiecare ceasca consumata.

     

    Vezi mai mult
    42,00 RON
  2. Cafea boabe “Colombia Organico Kachalu”

    Cafea boabe “Colombia Organico Kachalu”

    14802
    250g



    Origine si plantatie  Plantatiile Kachalu se situeaza in mijlocul padurilor tropicale sudamericane, in inima Columbiei si beneficiaza de un climat cald si umed pe tot parcursul anului. Fata de Brazilia, Columbia are marele avantaj ca nu se produc valuri de frig care sa distruga o intreaga recolta.

    Caracter si gust    Desi aceasta cafea provine din America de sud, ea are un caracter surprinzator de puternic, aproape picant. Gustul dulce intensiv al aromelor complexe de caramel si ciocolata este rotunjit printr-o sugestie dulce de fructe.

    Vezi mai mult
    43,00 RON
  3. Cafea boabe Costa Rica “Tarrazu” FCJ Volcan Azul

    Cafea boabe Costa Rica “Tarrazu” FCJ Volcan Azul

    12032
    250g



    Origine si plantatie  Cele aproximativ 300 de tipuri de Arabica inspira expertii de cafea de multa vreme . Regiunea Tarrazu se situeaza la sud de capitala San Jose. Este una dintre cele mai renumite regiuni ale tarii. Cand Columb a ancorat in apropiere de Costa Rica ("coasta bogata" in limba spaniola), acolo inca nu a existat cafea. Numai in urma cu aproximativ 250 de ani au fost adunate in tara primele plante din Cuba. Astazi, in Costa Rica gasim peste 100 de arbori de cafea pe cap de locuitor. Costa Rica este o mare putere printre producatorii de cafea: a fost prima tara din America Centrala care a introdus inovatii stiintifice si technologice agriculturala in procesul de productie, ridicand productia de cafea la standarde exemplare.

    Caracter si gust   Succesul international al boabei "Costa Rica Tarrazu" se datoreaza aciditatii sale aromatice impresionante. Gustul ei este foarte moale datorita procesului de prajire manuala. Profilul aromatic al acestei cafele este rotunjit printr-un trup armonic si un caracter exemplar. "Costa Riza Tarrazu" este una dintre cele mai bune cafele din lume.

     

    Vezi mai mult
    42,00 RON
  4. Cafea boabe Cuba “Turquino”

    Cafea boabe Cuba “Turquino”

    12252
    250g



    Origine si plantatie  Sunt folosite cele mai bune boabe de pe plantatiile din zonele de est si de centru din Cuba. Majoritatea plantatiilor se afla pe versantii abrupti ai muntiilor, la o altitudine intre 400 si 800 de metri. Plantatiile sunt administrate de catre cooperative de stat. Nu se folosesc ingrasaminte artificiale. controlul de calitate si dezvoltarea plantelor se face cu multa grija. Managementul plantatiilor se efectueaza conform traditiilor originale.

    Caracter si gust    "Turquino" este cea mai buna cafea cubaneza. Secretul ei consta in faptul ca e bine echilibrata si picanta, cu o aroma completa si un gust persistent de lunga durata. Este cultivata in regiuni joase, motiv pentru care are o aciditate mai mica in comparatie cu alte cafele centralamericane. "Turquino" este o cafea pentru cunoscatori adevarati. Bouquet-ul si gustul amintesc de caracterul faimoaselor trabucuri cubaneze. Culoarea boabelor este unica, intre maron mediu si inchis. "Turquino"-ul cubane este deseori comparat cu soiurile Blue Mountain din Jamaica si Kona din Hawaii.

    Vezi mai mult
    41,00 RON
  5. Cafea boabe "Santo Domingo Orgánico"

    Cafea boabe "Santo Domingo Orgánico"

    12652
    250g



    Origine si plantatie  Republica Dominicana a fost una dintre primele colonii care a primit seminte de cafea de la Martinique, la inceputul secolului al XVIII-lea. In ultimele decenii, Republica a avut de suferit din cauza crizelor, revolutiilor si a saraciei. Tara si-a revenit lent si economia a inceput recent sa se recupereze. Exceptand turismul, exportul de cafea este un factor economic foarte important pentru tara. Doar cativa oameni au cunostinte despre cafeaua de inalta calitate, care se maturizeaza in conditii ideale de dezvoltare, in multe ferme mici. Cafeaua noastra vine din nord-vestul insulei, din regiunea cea mai propice cultivarii, asa-numita „Barahona”. Cafelele crude sunt spalate si uscate la soare.

    Caracter si gust   In Japonia, oamenii adora amestecarea acestei cafele cu celebra „Jamaica Blue Mountain”. Cu mult timp in urma, acest pont devenise o reteta transmisa in cercuri restranse in SUA, deoarece promitea o combinatie ideala de aciditate, corp si aroma. Datorita procesarii atente, cafeaua primeste o extraordinara dulceata intensa. In sortimentatia noastra, aceasta cafea reprezinta o specialitate rafinata si exotica, care va pregateste intr-un mod placut pentru urmatoarele vacante in Caraibe.

     

    Vezi mai mult
    48,00 RON

1-5 of 18

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4