Transport gratuit la comenzi peste 200 RON

 • 0,00 RON RON
  0

Cafea si Accesorii Cafea

1-5 of 32

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 1. Cafea boabe "Bolivia La Frontera"

  Cafea boabe "Bolivia La Frontera"

  16402
  250g  Origine si plantatie  Cafe de Frontera (cafea de frontiera) este un proiect care sustine productia si comertul cu boabe de cafea intre Bolivia si Peru si care are ca scop imbunatatirea conditiilor de viata ale fermierilor de cafea bolivieni. Proiectul se axeaza pe sustenabilitate, calitate si echitabilitate. Boabele de cafea se produc in Bolivia si se vand prin Peru. Aceasta cooperare rezolva problemele legate de logistica si vanzare, astfel incat cultivarea boabelor de cafea a devenit profitabila pentru fermieri. Veniturile crescande au dus la o imbunatatire semnificativa a situatiei economice si sociale ale Bolivienilor.

  Caracter si gust Cafeaua Bolivia Cafe La Frontera are un corp armonios, care este rotunjit printr-o aciditate medie. Cafeaua se caracterizeaza printr-o aroma de ciocolata si miere cu o nota de fructe.

   

  Vezi mai mult
  39,00 RON
 2. Capsule Kaiser Melange Nespresso

  Capsule Kaiser Melange Nespresso

  CAPKMN
  10 capsule/cutie
  Continut: 20% Robusta, 80% Arabica Cantitate de cafea/capsula : 5,5 g. Capsule compatibile cu sistemul Nespresso. Vezi mai mult
  15,00 RON
 3. Cafea boabe Best of Brazil “Fazenda Lagoa”

  Cafea boabe Best of Brazil “Fazenda Lagoa”

  12012
  250g  Origine si plantatie Binecunoscuta regiune de cultivare a cafelei  "Sul De Minas" se situeaza in inima statului Minas Gerais, carazterizat prin lungi lanturi muntoase, numeroase lacuri si un sol bogat in minereuri. Primele plantatii de cafea au fost intemeiate aici cu 100 de ani in urma.

  Caracter si gust  Aceasta cafea braziliana de calitate exceptionala exceleaza prin aroma sa naturalmente blanda si armonioasa. Datorita gustului usor dulce, care aminteste de ciocolata, iubitorii de cafea vor fi entuziasmati de aceasta specialitate. Senzatia de lunga durata cauzata de aceste boabe de cafea uscate la soare poate fi retraita cu fiecare ceasca consumata.

   

  Vezi mai mult
  39,00 RON
 4. Cafea boabe Brazil Sao Silvestre"Late Harvest"

  Cafea boabe Brazil Sao Silvestre"Late Harvest"

  14652
  250g  Origine si plantatie Descoperiti aceasta specialitate braziliana: boabe de cafea 100% maturate, selectate manual si nespalate. Acest soi de cafea se matureaza mai tarziu datorita faptului ca boabele se afla la latura plantei, expusa doar la soarele de dimineata. Dupa recolta, boabele de cafea se selecteaza manual, fapt care are un impact deosebit asupra calitatii lor, si datorita caruia se asigura multe locuri de munca pe plantatie. Dupa uscare, boabele se depoziteaza cel putin trei luni, apoi se descojesc, cu scurt timp inainte de livrare.

  Caracter si gust  Aroma este cea a boabelor de cafea recoltate manual si maturate complet. Savoarea bine balantata confera cafelei un trup moale, care este superb rotunjit de arome de caramel, ciocolata si alune. aceasta senzatie cuprinzatoare se regaseste in fiecare ceasca consumata si accentueaza calitate unica a acestui soi de cafea.

   

   

  Vezi mai mult
  43,00 RON
 5. Cafea boabe “Colombia Organico Kachalu”

  Cafea boabe “Colombia Organico Kachalu”

  14802
  250g  Origine si plantatie  Plantatiile Kachalu se situeaza in mijlocul padurilor tropicale sudamericane, in inima Columbiei si beneficiaza de un climat cald si umed pe tot parcursul anului. Fata de Brazilia, Columbia are marele avantaj ca nu se produc valuri de frig care sa distruga o intreaga recolta.

  Caracter si gust    Desi aceasta cafea provine din America de sud, ea are un caracter surprinzator de puternic, aproape picant. Gustul dulce intensiv al aromelor complexe de caramel si ciocolata este rotunjit printr-o sugestie dulce de fructe.

  Vezi mai mult
  43,00 RON

1-5 of 32

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5