Cafea Ethiopia Wild Grown Kafa Forest

Origine și plantație
Cafeaua își are originea în regiunea Kafa, care a dat numeleacestei cafele și care se află în regiunea de sud-vest a Etiopiei. Aici cafeauacrește la altitudini cuprinse între 1.400 și 2.100 m deasupra nivelului mării,în mare parte sălbatic, în pădurile adânci ale provinciei și aproape fărăinterceptare umană. Această cafea din pădure este prelucrată în principal înmod natural, ceea ce înseamnă că cireșul de cafea este curățat și apoi uscat lasoare.
Caracter și gust
Cafeaua etiopiană are o aromă picantă, puternică, rotunjită de o aciditatemedie și un corp bogat, de ciocolată. Spre deosebire de fratele său din Sidamo,această cafea are o aciditate ușoară, o aromă bine echilibrată și o notăfrunctată plăcută.
Cod produs |
14362
|
Vi se pare scump? Doriţi o cantitate mai mare?
Sunaţi-ne pentru o ofertă personalizată: 0752 228 764