Cafea boabe Turkish Honey 250g

51.00 Ron

--0%

51.00 Ron Cu TVA
Returnare in 14 zile
Descriere produs

Origine și plantație

Cafele verzi de pe cele mai bune plantații din munții dinColumbia, precum și de pe versanții însoriți din Brazilia sunt combinate cu oaromă delicioasă și moale. O experiență excepțională pentru iubitorii de cafeapretențioși. Această specialitate aromată devine o indulgență absolută datorităprăjirii tradiționale lente și utilizării cafelei blânde.

Caracter și gust

Această cafea are un parfum delicios și dulce, care seîmbină perfect cu aroma cafelei. Amintește de „Miere turcească” proaspăttăiată, cu aroma sa ușoară de nuci și migdale. Pentru o experiență completă, rafinațiaceastă specialitate cu un strop de cremă!

 

Transportul produselor
Termen de livrare: 1-2 zile lucrătoare
Proprietăți produs
Cod produs
12342
Instrucțiuni

Cumpăraţi acest produs utilizând 1 punct(e) de fidelitate şi primiţi 4 punct(e) de fidelitate.

Vi se pare scump? Doriţi o cantitate mai mare?
Sunaţi-ne pentru o ofertă personalizată: 0752 228 764

Puncte primite la finalizare comandă:

4

Dacă aveți deja un card de fidelitate, punctele vor fi trecute pe cardul Dvs. imediat după finalizarea comenzii. Numărul cardului trebuie introdus pe parcursul porcesului de cumpărare sau va fi introdus automat la autentificare.

Încă nu aveți card de fidelitate? Acum fiecare utilizator înregistrat care se abonează la newsletterul nostru primește un card de fidelitate și 0 de puncte cadou, pe care puteți folosi să reduceți suma totală de plată. Dacă doriţi Inregistrati-va si abonativa la Newsletter pentru a primi

Recenzii