Cafea Boabe Thailand Pang Khon Mystic Hilltribe

Origine și plantație
Condițiile climatice constante la altitudini de aprox. 1.300 m lasă cireșele de cafea să se coacă perfect în nordul Thailandei. Soiurile cultivate aici sunt Arabica- Yellow și Red Caturra + Catimor.
Recolta are loc de la mijlocul lunii noiembrie până la
mijlocul lunii martie. Pentru a culege doar vișinele coapte de cafea, recolta se
face exclusiv manual. Orice cireșe verde sau prea copt care ar fi putut să fie
cules accidental este separat înainte de prelucrarea ulterioară.nCireșele de
cafea sunt spălate în bazine cu gresie și fermentate 36 de ore înainte de a fi
spălate din nou cu apă proaspătă și uscate la soare pe covorașe de bambus timp
de aprox. 12-22 zile.
Caracter și gust
La început, cafeaua Pang Khon vă învelește palatul cu o aromă foarte blândă, care amintește puternic de ciocolată, precum și cu note ușoare de nuci combinate cu o aromă foarte delicată de citrice. În postgust, devine voluminos, cu arome fine de caramel.
Cod produs |
15212
|
Vi se pare scump? Doriţi o cantitate mai mare?
Sunaţi-ne pentru o ofertă personalizată: 0752 228 764