Cafea Boabe Santo Domingo Organico
Origine și platație
Republica Dominicană a fost una dintre primele colonii care au primit semințe
de cafea din Martinica la începutul secolului al XVIII-lea. În ultimele
decenii, Republica a suferit de crize, revoluții și sărăcie. Țara și-a revenit
încet după toate necazurile, iar economia a început de curând să-și revină. În
afară de turism, exportul de cafea este un factor economic foarte important
pentru țară. Doar puțini oameni știu despre cafeaua de înaltă calitate, care se
coace în condiții ideale de creștere în multe ferme mici. Cafeaua noastră
provine din nord-vestul insulei, din cea mai bună regiune de cultivare a țării,
așa-numita „Barahona”, unde cafelele crude sunt spălate și uscate la soare.
Caracter și gust
În Japonia, oamenilor le place să amestece această cafea cu celebrul „Jamaica Blue Mountain”. Acest lucru a devenit un trend în SUA cu mult timp în urmă, deoarece promite o combinație ideală de aciditate, corp și aromă. Cafeaua capătă o dulceață extraordinar de intensă datorită procesării atente. Această cafea este o specialitate fină și exotică din sortimentul nostru care vă pregătește pentru următoarea vacanță în Caraibe.
Particularități
Datorită poziției sale geografice, s-ar presupune că cafeaua din Republica Dominicană este destul de blândă și netedă, ca și alte cafele insulare. Dar aroma sa este mai asemănătoare cu cafele curate și spălate din America Centrală, cu o aciditate ușoară și un corp plin. Cu toate acestea, trebuie să alegeți cu atenție. Scopul nostru este prelucrarea atentă și transportul rapid în Germania.
Cod produs |
12652
|
Vi se pare scump? Doriţi o cantitate mai mare?
Sunaţi-ne pentru o ofertă personalizată: 0752 228 764