Cafea boabe Peru Gourmet Finca Rosenheim

49.00 Ron

-0%

49.00 Ron Cu TVA
Returnare in 14 zile
Descriere produs

Origine și plantație

Această cafea provine din Jungla din Peru, Oxapampa/ Villa Rica. Plantația este amplasată la o altitudine de 1.600 m, în Munții Amazonului. Cireșele de cafea, culese manual sunt direct procesate la fermă. Cafeaua uscată la soare este păstrată în pergamentul său pentru cel puțin trei luni pentru a se împlini, apoi este decojită și pregătită pentru export.

Caracter și gust

Aceasta cafea excelentă este unică. Gustul său de înaltă clasă gastronomică, este o adevărată delectare pentru papilele oricărui expert în cafea. Buchetul său complet, agreabil, floral, însă nu fructat, dar ușor condimentat, face din fiecare înghițitură o adevărată experiență.

Transportul produselor
Termen de livrare: 1-2 zile lucrătoare
Proprietăți produs
Cod produs
13042
Instrucțiuni

Cumpăraţi acest produs utilizând 1 punct(e) de fidelitate şi primiţi 4 punct(e) de fidelitate.

Vi se pare scump? Doriţi o cantitate mai mare?
Sunaţi-ne pentru o ofertă personalizată: 0752 228 764

Puncte primite la finalizare comandă:

4

Dacă aveți deja un card de fidelitate, punctele vor fi trecute pe cardul Dvs. imediat după finalizarea comenzii. Numărul cardului trebuie introdus pe parcursul porcesului de cumpărare sau va fi introdus automat la autentificare.

Încă nu aveți card de fidelitate? Acum fiecare utilizator înregistrat care se abonează la newsletterul nostru primește un card de fidelitate și 0 de puncte cadou, pe care puteți folosi să reduceți suma totală de plată. Dacă doriţi Inregistrati-va si abonativa la Newsletter pentru a primi

Recenzii