Cafea Boabe India Musonica Malabar

Origine și plantație
Cafeaua musonică Malabar, din India, este o cafea cu un corp excepțional și cu o aciditate foarte mică. Aromele ușor dulci rotunjesc minunat gustul complet. Regiunea Malabar se află în extremitatea sudică a Indiei, la nord de orașul Cochin. La o altitudine de 900 până la 1.500 m deasupra nivelului mării, se folosește o metodă specială de prelucrare, așa-numită „musonare”. Acest proces oferă cafelei caracterul său unic. Boabele uscate și procesate sunt decojite și ambalate în pungi de iută. Pungile sunt apoi expuse musonului și trebuie reambalate la fiecare șase până la opt zile, pentru a evita apariția mucegaiului. Între opt și zece săptămâni, cafeaua este gata de prăjire. Este ușor umflată și palidă, dar mai ușor digerabilă, comparativ cu boabele „normale”.
Caracter și gust
O savoare completă excepțională, o aciditate foarte mică combinată cu o aromă puternică. Această cafea este fructată, ierbală delicat și are o corpolență destul de plină.
Cod produs |
14262
|
Vi se pare scump? Doriţi o cantitate mai mare?
Sunaţi-ne pentru o ofertă personalizată: 0752 228 764