Cafea Boabe India Musonica Malabar
Origine și plantație
Cafeaua musonică Malabar,din India, este o cafea cu un corp excepțional și cu o aciditate foarte mică. Aromeleușor dulci rotunjesc minunat gustul complet. Regiunea Malabar se află înextremitatea sudică a Indiei, la nord de orașul Cochin. La o altitudine de 900 până la 1.500 m deasupranivelului mării, se folosește o metodă specială de prelucrare, așa-numită „musonare”.Acest proces oferă cafelei caracterul său unic. Boabele uscate și procesatesunt decojite și ambalate în pungi de iută. Pungile sunt apoi expuse musonului șitrebuie reambalate la fiecare șase până la opt zile, pentru a evita aparițiamucegaiului. Între opt și zece săptămâni, cafeaua este gata de prăjire. Este ușorumflată și palidă, dar mai ușor digerabilă, comparativ cu boabele „normale”.
Caracter și gust
O savoare completăexcepțională, o aciditate foarte mică combinată cu o aromă puternică. Aceastăcafea este fructată, ierbală delicat și are o corpolență destul de plină.
Cod produs |
14262
|
Vi se pare scump? Doriţi o cantitate mai mare?
Sunaţi-ne pentru o ofertă personalizată: 0752 228 764