Cafea boabe Happy Hazelnut 250g

46.00 Ron

-0%

46.00 Ron Cu TVA
Returnare in 14 zile
Descriere produs
Origine și plantație Această compoziție de cafea prăjită, aromatizată și bine echilibrată, denumită "Happy Hazelnut" este ușoară, fină și cu o aromă intensă de alune, care te va surprinde! Acest amestec de diferite tipuri rafinate de Arabica, care provine din America Centrală și de Sud, este un produs de top printre specialitățile noastre de cafea. Caracter și gust Aroma adăugată de alune completează în mod ideal savoarea fină a boabelor de cafea; o experiență gustativă interesantă pentru iubitorul de cafea căruia îi place varietatea aceasta! Sfat: serviți "Happy Hazelnut"-ul ca punct de plecare al petrecerii dvs. de cină!
Transportul produselor
Termen de livrare: 1-2 zile lucrătoare
Proprietăți produs
Cod produs
12142
Instrucțiuni

Cumpăraţi acest produs utilizând 1 punct(e) de fidelitate şi primiţi 4 punct(e) de fidelitate.

Vi se pare scump? Doriţi o cantitate mai mare?
Sunaţi-ne pentru o ofertă personalizată: 0752 228 764

Puncte primite la finalizare comandă:

4

Dacă aveți deja un card de fidelitate, punctele vor fi trecute pe cardul Dvs. imediat după finalizarea comenzii. Numărul cardului trebuie introdus pe parcursul porcesului de cumpărare sau va fi introdus automat la autentificare.

Încă nu aveți card de fidelitate? Acum fiecare utilizator înregistrat care se abonează la newsletterul nostru primește un card de fidelitate și 0 de puncte cadou, pe care puteți folosi să reduceți suma totală de plată. Dacă doriţi Inregistrati-va si abonativa la Newsletter pentru a primi

Recenzii