Cafea Boabe cu Ciocolata si Chilli

51.00 Ron

--0%

51.00 Ron Cu TVA
Returnare in 14 zile
Descriere produs

Origine și plantația

Acest amestec este o selecție de boabe de cafea Arabica, care au fost atent rafinate în prăjitoria noastră proprie. Această compoziție cu siguranță va oferi o experiență unică.

Caracter și aroma

Dulceața naturală a acestei cafele prăjite cu atenție dă o notă subtilă acestei specialități și face ca această cafea să fie una obligatorie pentru toți cei care „o plac fierbinte”! Aztecii au fost conștienți de efectul oferit de ardeiul iute asortat cu ciocolată fină și s-au bucurat de efectele plăcute ale aceastei „poțiune de dragoste”.


Transportul produselor
Termen de livrare: 1-2 zile lucrătoare
Proprietăți produs
Ingrediente:
Roasted coffe, 100% Arabica,flavouring
Cod produs
12602
Instrucțiuni

Cumpăraţi acest produs utilizând 1 punct(e) de fidelitate şi primiţi 4 punct(e) de fidelitate.

Vi se pare scump? Doriţi o cantitate mai mare?
Sunaţi-ne pentru o ofertă personalizată: 0752 228 764

Puncte primite la finalizare comandă:

4

Dacă aveți deja un card de fidelitate, punctele vor fi trecute pe cardul Dvs. imediat după finalizarea comenzii. Numărul cardului trebuie introdus pe parcursul porcesului de cumpărare sau va fi introdus automat la autentificare.

Încă nu aveți card de fidelitate? Acum fiecare utilizator înregistrat care se abonează la newsletterul nostru primește un card de fidelitate și 0 de puncte cadou, pe care puteți folosi să reduceți suma totală de plată. Dacă doriţi Inregistrati-va si abonativa la Newsletter pentru a primi

Recenzii