Cafea Boabe Burundi Umuco

49.00 Ron

-0%

49.00 Ron Cu TVA
Returnare in 14 zile
Descriere produs

Origine și plantație

Umuco W´ikawa este o regiune din Burundi, partea de sud-vest.Numele înseamnă „lumina cafelei”. Cafeaua este ca un ghid pentru fermierii dinaceastă regiune, oferindu-le un scop și aratându-le o perspectivă asupra direcțieilor. Fermierii de cafea din aceasta regiune au îmbunătățit calitatea cafelei șiau creat legături mai puternice cu clienții lor, datorită cooperării și creăriipropriilor instalații de producție. În plus, aceștia sunt sprijiniți deguvernul Burundi pentru a face din cafea o sursă solidă de venit în întreaga țară.

Caracter și gust

O vigoare distinctă, împreună cu o notă dulce și fructată,precum și o aciditate delicată, care amintește de ananas, grapefruit șimandarine, constituie caracterul tipic al acestei cafele. O delicatesă exoticăpe care nu trebuie să o pierdeți!

Transportul produselor
Termen de livrare: 1-2 zile lucrătoare
Proprietăți produs
Cod produs
16432
Instrucțiuni

Cumpăraţi acest produs utilizând 1 punct(e) de fidelitate şi primiţi 4 punct(e) de fidelitate.

Vi se pare scump? Doriţi o cantitate mai mare?
Sunaţi-ne pentru o ofertă personalizată: 0752 228 764

Puncte primite la finalizare comandă:

4

Dacă aveți deja un card de fidelitate, punctele vor fi trecute pe cardul Dvs. imediat după finalizarea comenzii. Numărul cardului trebuie introdus pe parcursul porcesului de cumpărare sau va fi introdus automat la autentificare.

Încă nu aveți card de fidelitate? Acum fiecare utilizator înregistrat care se abonează la newsletterul nostru primește un card de fidelitate și 0 de puncte cadou, pe care puteți folosi să reduceți suma totală de plată. Dacă doriţi Inregistrati-va si abonativa la Newsletter pentru a primi

Recenzii