Cafea Boabe Bolivia La Frontera

46.00 Ron

-0%

46.00 Ron Cu TVA
Returnare in 14 zile
Descriere produs

Origine și plantație

Café de Frontera (cafea de frontieră) este un proiect care susține producția și comerțul cu boabe de cafea între Bolivia și Peru și care are ca scop îmbunătățirea condițiilor de viață ale fermierilor de cafea bolivieni. Proiectul se axează pe sustenabilitate, calitate și echitabilitate. Boabele de cafea se produc în Bolivia și se vând prin Peru. Această cooperare rezolvă problemele legate de logistică și vânzare, astfel încât cultivarea boabelor de cafea a devenit profitabilă pentru fermieri. Veniturile crescânde au dus la o îmbunătățire semnificativă a situației economice și sociale ale Bolivienilor.

Caracter și gust

Cafeaua Bolivia Café La Frontera are un corp armonios, care este rotunjit printr-o aciditate medie. Cafeaua se caracterizează printr-o aromă de ciocolată și miere cu o notă de fructe.


Transportul produselor
Termen de livrare: 1-2 zile lucrătoare
Proprietăți produs
Cod produs
16402
Instrucțiuni

Cumpăraţi acest produs utilizând 1 punct(e) de fidelitate şi primiţi 4 punct(e) de fidelitate.

Vi se pare scump? Doriţi o cantitate mai mare?
Sunaţi-ne pentru o ofertă personalizată: 0752 228 764

Puncte primite la finalizare comandă:

4

Dacă aveți deja un card de fidelitate, punctele vor fi trecute pe cardul Dvs. imediat după finalizarea comenzii. Numărul cardului trebuie introdus pe parcursul porcesului de cumpărare sau va fi introdus automat la autentificare.

Încă nu aveți card de fidelitate? Acum fiecare utilizator înregistrat care se abonează la newsletterul nostru primește un card de fidelitate și 0 de puncte cadou, pe care puteți folosi să reduceți suma totală de plată. Dacă doriţi Inregistrati-va si abonativa la Newsletter pentru a primi

Recenzii