Cafea Boabe Best of Brazil Fazenda Lagoa

46.00 Ron

-0%

46.00 Ron Cu TVA
Returnare in 14 zile
Descriere produs

Origine și plantație

Binecunoscuta regiune de cultivare a cafelei „Sul de Minas” se situează îninima statului Minas Gerais, caracterizat prin lungi lanțuri muntoase,numeroase lacuri și un sol bogat în minereuri. Primele plantații de cafea aufost întemeiate aici cu 100 de ani în urmă.

Caracter și gust

Această cafea braziliană de calitate excepțională excelează prin aroma sanaturalmente blândă și armonioasă. Datorită gustului ușor dulce, care aminteștede ciocolată, iubitorii de cafea vor fi entuziasmați de această specialitate.Senzația de lungă durată cauzată de aceste boabe de cafea uscate la soare poatefi retrăită cu fiecare ceașcă consumată.


 

Transportul produselor
Termen de livrare: 1-2 zile lucrătoare
Proprietăți produs
Cod produs
12012
Instrucțiuni

Cumpăraţi acest produs utilizând 1 punct(e) de fidelitate şi primiţi 4 punct(e) de fidelitate.

Vi se pare scump? Doriţi o cantitate mai mare?
Sunaţi-ne pentru o ofertă personalizată: 0752 228 764

Puncte primite la finalizare comandă:

4

Dacă aveți deja un card de fidelitate, punctele vor fi trecute pe cardul Dvs. imediat după finalizarea comenzii. Numărul cardului trebuie introdus pe parcursul porcesului de cumpărare sau va fi introdus automat la autentificare.

Încă nu aveți card de fidelitate? Acum fiecare utilizator înregistrat care se abonează la newsletterul nostru primește un card de fidelitate și 0 de puncte cadou, pe care puteți folosi să reduceți suma totală de plată. Dacă doriţi Inregistrati-va si abonativa la Newsletter pentru a primi

Recenzii