LIVRARE GRATUITĂ PENTRU COMENZILE PESTE 200 RON!

LIVRARE GRATUITĂ PENTRU COMENZILE PESTE 200 RON!

Home / Blog /

Fasting. Ceaiuri BIO pentru perioada postului intermitent.

Fastingul sau postul (în Creștinism) a fost și este în continuare practicat în întreaga lume. Deși chintesența acestuia rămâne în continuare pregătirea Omului pentru o mai bună conexiune cu Divinitatea, în zilele noastre, fastingul a început să fie apreciat și pentru beneficiile aduse asupra sănătății fizice.

Este important de precizat faptul că fastingul nu este recomandat ca metodă de slăbire și nici ca stil de alimentație pe termen nelimitat. Este mai degrabă o metodă de regenerare și purificare a organismului, iar la nivel mai subtil, este și o modalitate de regenerare mentală, emoțională și spirituală. Până la urmă ideea de bază este să avem grijă de noi și de corpul nostru.

Postul intermitent sau Fastingul presupune abținerea totală sau parțială de la alimentație pentru o perioadă de timp bine definită. În această perioadă, este foarte important să ne hidratăm. Pornind de la această idee, specialiștii în ceaiuri de la Demmers au pregătit o selecție de ceaiuri BIO hidratante, numai bune pentru perioada postului.

Ceaiuri BIO pentru perioada Postului intermitent

Bio Turmenic & Ghimbir

Un ceai ayurvedic din plante medicinale îmbrăcat în note și arome intense de turmeric și ghimbir ce transformă degustarea într-o adevărată experiență gustativă. Gustul pregnant și foarte picant al ghimbirului este accentuat de dulceața anasonului în combinație cu indiciile amărui ale cojilor de cacao. Acest ceai va deveni mantra ta zilnică de eliberare și relaxare.

Bio Balance

O infuzie din plante medicinale 100% organice cu efecte hidratante ce ne învăluie în note parfumate de mirt lămâios, rooibos, fenicul și anason. Gustul este complex și savuros cu arome balsamice și orientale.

Bio Japan Kabuse-Cha

Un amestec de Kabuse-Cha 100% organic de culoare verde crud, cultivat la semiumbră pe plantaţii ecologice din sudul Japoniei. Olfactiv Bio Japan Kabuse-Cha ne învăluie în arome intense, ușor dulci specifice unui ceai proaspăt și autentic Kabuse-Cha japonez. Acest ceai verde organic are calități antioxidante și energizante.

Bio Sudcorea Jeju Seogwang Sencha

Bio Sudcorea Jeju Seogwang Sencha este un ceai verde organic adus tocmai din Insulele Jeju, Coreea de Sud obținut din frunze de culoare închisă crescute la umbră, rulate manual în formă de ace fine. Olfactiv ceaiul abundă în arome fructate iar gustul este intens și catifelat cu taninuri rotunde și arome specifice, ușor dulci. Ceaiul este un foarte bun antioxidant și energizant.

Bio Japan Sencha Matcha Iri

Un ceai verde, cu beneficii detoxifiante, provenit din culturile ecologice ale Japoniei. Legendele Japoniei ne prevestesc efectele purificatoare și calmante ale Ceaiului Matcha, Aurul Verde al naturii, foarte des consumat de călugări în ritualurile de pregătire a meditațiilor. Amestecat cu Sencha de înaltă calitate, obținem un ceai verde complex cu arome specifice continuate de indicii ușor dulci.

Bio Japan Hojicha

Un amestec de ceai verde 100% organic de culoarea bronzului, cultivat pe plantaţii ecologice din sudul Japoniei. După rulare, frunzele de ceai se prăjesc, căpătând astfel o culoare închisă și un gust ușor afumat. Rezultatul? O infuzie catifelată, cu taninuri rotunde și arome ușor dulci.


Care sunt beneficiile postului intermitent?

Pe lângă beneficiile de nivel spiritual și sufletesc, practicat corect, fără exagerări, postul intermitent poate aduce un mare beneficiu sănătății fizice:

- Ajută la reducerea grăsimilor de pe organele interne;

Ajută la regenerarea celulelor de la nivelul tractului digestiv;

Ajută la reducerea treptată a kilogramelor în plus.


Pentru un stil de viață sănătos, nu doar în perioada postului, noi îți recomandăm să încerci și colecția noastră de superalimente pe care le poți găsi AICI.


Diana Ruxandra Ilieș

A fost postat în: 2023-02-26 12:45:05