LIVRARE GRATUITĂ PENTRU COMENZILE PESTE 200 RON!

LIVRARE GRATUITĂ PENTRU COMENZILE PESTE 200 RON!

Home / Blog /

Cum să prepari cele mai sănătoase limonade și shake-uri


Ce ingrediente trebuie să avem în casă pentru a prepara cele mai bune limonade și shake-uri? O întrebare pertinentă în ton cu vara pentru care specialiștii în ceaiuri de la Demmers s-au pregătit cu răspunsuri și soluții irezistibil de bune. 

 

Chiar dacă luna August închide ușa sezonului estival, vara insistă să ne mai bucure cu prezența ei plină de căldură și soare. Hidratează-te și bucură-te de gustul băuturilor tale preferate folosind ingrediente de cea mai bună calitate:



Rețete de Limonadă cu ceaiuri bune de la Demmers


CEAI spune de o limonadă savuroasă și revigorantă îmbrăcată în arome delicioase de fructe, flori și mirodenii orientale? Îți las aici câteva rețete care să te inspire. Nu știu ție, dar mie mi s-a făcut poftă:


Iced Tea Lemonade 

Pentru această rețetă, îți recomand să optezi pentru un ceai negru Earl Grey

 

Ingrediente:

 

      1 litru de ceai negru Earl Grey gata făcut și răcit

      Zeama de la o lămâie îndulcită cu miere sau sirop de agave după gust

      Gheață cuburi

      Felii de lămâie

      Mentă proaspătă


Umple recipientul pentru Ice Tea cu gheață. Adaugă ceaiul Earl Grey împreună cu zeama de lămâie proaspăt stoarsă, amestecă bine compoziția rezultată și ornează cu mentă. 


Ginger Green Lemonade

Pentru această limonadă ingredientul cheie este Ginger Green, un ceai verde pe placul iubitorilor de vară obținut dintr-un amestec savuros ceai verde din India și ghimbir. 

 

Ingrediente:

 

      1 litru de ceai verde Ginger Green gata făcut și răcit

      Zeama de la o lămâie îndulcită cu miere sau sirop de agave după gust (opțional)

      Gheață mărunțită

      Felii de lămâie și lime

      Felii subțiri de ghimbir

      Mentă proaspătă (opțional)


Umple recipientul pentru Ice Tea cu gheață mărunțită și adaugă ceaiul Ginger Green  împreună cu zeama de lămâie proaspăt stoarsă, feliile de lămâie, lime și ghimbir. Amestecă bine compoziția rezultată și ornează cu mentă. 



Rețete de shake-uri cu ceaiuri bune și superalimente de la Demmers




Turmeric Pineapple Shake 

Ingrediente:

 

      250 ml Lapte de Cocos BIO

      250 gr ananas congelat

      1 banană

      1 linguriță de Turmeric

      1 linguriță de ghimbir proaspăt răzuit

      100 ml Bio Indian Chai gata pregătit și răcit

 

Într-un blender mixează laptele de cocos împreună cu ananasul congelat, banana, lingurița de turmeric și lingurița de ghimbir. Completează cu Bio Indian Chai în funcție de cât de fluid dorești să fie shake-ul rezultat. Nu uita de gheață.



Chlorella Detox Shake

Ingrediente:

      250 g frunze de spanac 

      ½ banană congelată

      100 g bucăți de ananas congelat

      1 linguriță de ghimbir răzuit

      ½ linguriță pulbere de chlorella sau 2 Tablete Ecologice de Chlorella

      200 ml Lapte de Cocos BIO

 

Într-un blender mixează laptele de cocos împreună cu frunzele de spanac, banana congelată, bucățile de ananas congelat, ghimbir răzuit, și bineînteles, Chlorella.

Enjoy!



TREI Ceaiuri sănătoase și versatile pe care să le savurezi atât vara cât și în anotimpul rece



Iar pentru iubitorii de Ice Tea-uri care totuși parcă duc dorul inconfundabilelor ceaiuri calde de la Demmers, am pregătit o listă de ceaiuri versatile care să vă încânte papilele gustative atât vara cât și în anotimpul rece:

Original Chimney Fire

Un ceai de culoare roșu închis care prevestește magia Sărbătorilor de Iarnă! Atât olfactiv cât și gustativ ceaiul ne învăluie în note și arome fructate și florale învăluite în indicii de scorțișoară și tonuri ușor picante. Un amestec original, la unison cu sezonul rece dar care merge excelent și sub formă de Ice Tea.

Cranberry Fig Spirulina

Un ceai "curat" și sănătos, cu un gust armonios și extrem de fructat, fără adaos de arome. O explozie dulce de fructe cărnoase redată de ingrediente precum iarbă de lămâie, merișoare, smochine și spirulină. Un cocktail de energie ideal atât pentru vară cât și în anotimpul friguros, decorat cu flori de imortelă.

Rooibos Cranberry Acerola

O fuziune de gusturi și senzații dintre un rooibos african și o explozie de note fructate completate de prospețimea notelor de iarbă de lămâie și petale de trandafir. Gustul este fructat și suculent cu arome de fructe negre și roșii de pădure completate de arome revigorante de iarbă de lămâie.



CEAI mai făcut pentru trup minte și suflet zilele astea?



Diana Ruxandra Ilieș

A fost postat în: 2022-08-28 15:40:26