LIVRARE GRATUITĂ PENTRU COMENZILE PESTE 200 RON!

LIVRARE GRATUITĂ PENTRU COMENZILE PESTE 200 RON!

Home / Blog /

Top 7 cele mai bune ceaiuri de băut zilnic


Cine a spus că un ceai bun se cunoaște doar iarna, cu siguranță încă nu a avut ocazia să deguste selecția de ceaiuri organice semnate Demmertea. Fructat și super aromat, verde și revitalizant, negru și dens sau alb și delicat, ceaiul Demmers reușește să te cucerească de fiecare dată, încă de la prima picătură.


Și… pornind de la ideea “ceaiuri bune în fiecare zi”, echipa noastră de specialiști în ceaiuri au pregătit o listă cu 7 cele mai bune ceaiuri de băut zilnic, de care să te bucuri și tu. Un prim pas important într-o vară care cere multă hidratare, nu crezi?

Cele mai bune ceaiuri de băut zilnic

Ceai verde Bio Sunny Green

Cucerește vara cu o infuzie solară obținută dintr-un amestec de ceaiuri verzi 100% organice din India. Olfactiv Bio Sunny Green ne întâmpină cu note citrice de coajă de portocale și grapefruit, completate de note florale și indicii picante de ghimbir. Gustul este bine structurat cu arome exotice învăluite în tonuri picante. Concluzia? Un ceai de care te poți bucura atât în anotimpul rece cât și vara sub forma unui ice tea.

Ceai verde Bio Gunpowder

Transformă degustarea unui ceai verde intens într-o experienţă cu adevărat inedită. Originar din Japonia, Bio Gunpowder este un ceai organic cu arome complexe, ușor afumate. De ce nuanțe afumate? Ei bine, după rulare, frunzele de ceai se prăjesc căpătând astfel o culoare închisă și miros specific de fum. Bio Gunpowder este un ceai nobil ce poate înlocui cu succes cafeaua de dimineață.

Bio China Wuyuan Jasmin

Un ceai verde organic împletit cu arome de iasomie, venit tocmai din Jiangxi, China și pregătit să te seducă prin aromele sale delicate și parfumate. Secretul notelor parfumate ale ceaiului Organic China Wuyuan Jasmin consta în faptul că bobocii de iasomie sunt îndepărtați manual, imediat după ce frunza de ceai le-a absorbit parfumul.

Green Jasmin

Green Jasmine este un ceai verde strălucitor ce dezvăluie farmecul autentic al unui ceai de calitate din Vietnam, îmblânzit de notele delicate și parfumate ale florilor de iasomie. Avem în față un ceai bun cu puternice efecte antioxidante, ce ar putea înlocui cu succes cafeaua de dimineață.

Pink Summer

Vara e mai frumoasă în nuanțe de roz. Bucură-te de gustul savuros al unui amestec ceaiuri verzi aduse tocmai din India și condimente orientale ce întregesc atât olfactiv cât și gustativ tabloul unui vis de vară. Și pentru un acel je ne sais quoi, prepară-l sub formă de iced tea și asociază-l cu un platou de fructe exotice. Ai câteva rețete de Iced Tea care să te inspire, chiar AICI.

Thousand And One Nights

Poveștile Șeherezadei contopite într-un ceai de fructe cu arome ușor picante completate de arome orientale de scorțișoară, vanilie și flori de hibiscus și coajă de portocale. Acest ceai de poveste merită savurat în compania cărții tale preferate, în serile de vară ceva mai răcoroase.

Forestberry Cocktail

Poveștile Șeherezadei contopite într-un ceai de fructe cu arome ușor picante completate de arome orientale de scorțișoară, vanilie și flori de hibiscus și coajă de portocale. Acest ceai de poveste merită savurat în compania cărții tale preferate, în serile de vară ceva mai răcoroase.




ENJOY!


Diana Ruxandra Ilieș

A fost postat în: 2022-07-30 16:03:05