LIVRARE GRATUITĂ PENTRU COMENZILE PESTE 200 RON!

LIVRARE GRATUITĂ PENTRU COMENZILE PESTE 200 RON!

Home / Blog /

5 Cele mai bune ceaiuri de detoxifiere de la Demmer


Sezonul cald se apropie cu pași siguri iar schimbarea deja se simte în aer. Zilele sunt mai lungi și mai calde iar starea noastră de spirit și dorul de mișcare devin din ce în ce mai pronunțate. Odată cu aceste schimbări suntem pregătiți să facem “curățenia de primăvară” în ceea ce privește alimentația, suntem mai atenți la ce mâncăm și bineînțeles ne străduim să avem o rutină zilnică tot mai sănătoasă.


Unul din cele mai populare trenduri ale sezonului în ce privește pregătirea organismului pentru vară este consumul de ceaiuri detox. Organice, sănătoase și foarte bune la gust, selecția de ceaiuri de detoxifiere și digestie sunt foarte ușor de integrat și adaptat unui stil de viață sănătos.


Dar hai să vedem despre ce este vorba:


Ce înseamnă ceai detox?

Conform specialiștilor un ceai de detoxifiere este un amestec de plante medicinale, ceaiuri și mirodenii care ajută organismul să scape de toxine. Fiind vorba de ingrediente 100% naturale, acestea susțin organismul în procesul natural de purificare (detoxifiere).


Poate un ceai detox să ajute la slăbit?

Un ceai detox și digestie ajută mult în curele de slăbire doar dacă acesta este atent integrat într-o dietă sănătoasă și echilibrată. În nici un caz să nu folosești ceaiul detox ca înlocuitor al uneia dintre mesele importante ale zilei. Nu degeaba există zicala “Ești ceea ce mănânci”.


Top 5 Ceaiuri Detox de la Demmer

Detox Rooibos Spice

Amestec echilibrat şi delicat de ceai Rooibos, mirodenii (scorţişoară, cardamom, ghimbir, piper, anason) şi coajă de lămâie. Un ceai bun cu proprietăți detoxifiante, bogat în vitamine şi minerale.

Herbal Relax Detox

Bucură-te de efectele benefice ale unui ceai de plante cu puternice proprietăți detoxifiante și regeneratoare. Un amestec delicat de frunze de zmeur, măceșe, fenicul, bucății de mere, flori de soc, mentă, anason , roiniță, și petale de trandafir, care susține sistemul imunitar și menține sănătatea digestivă.

Spring Detox

Pentru un început de primăvară sănătos și plin de vitalitate alege Spring Detox Tea, un amestec revigorant de ceai verde, ghimbir, iarbă de lămâie, mentă marocană și urzică. O infuzie gustoasă și echilibrată cu efecte tonice și antioxidante ce înlătură starea de oboseală și toxinele acumulate în organism.

Bio Balance

Începem săptămâna corespunzător cu un detoxifiant delicat din fenicul, seminţe de anason, rooibos, honeybush, mirt lămâios și chimen. Un ceai 100% organic recomandat în special după mesele ceva mai copioase pentru a regla digestia.

Bio The a la Menthe

Simte plăcerea unui ceai verde intens și complex de culoare verde intens obținut din amestecul de Gunpowder şi mentă de Maroc. O infuzie obținută din ingrediente 100% organice cu puternice efecte antioxidante și detoxifiante. Nu ne crede pe cuvânt, încearcă și tu.



Pentru mai multă inspirație, vino pe Demmertea.ro și descoperă selecția noastră de ceaiuri detox și digestie ideale foarte ușor de integrat și adaptat unui stil de viață sănătos.


CEAI mai făcut pentru trup minte și suflet zilele astea?


Diana Ruxandra Ilieș

A fost postat în: 2022-03-28 21:32:46