LIVRARE GRATUITĂ PENTRU COMENZILE PESTE 200 RON!

LIVRARE GRATUITĂ PENTRU COMENZILE PESTE 200 RON!

Home / Blog /

Efectele benefice ale ceaiului negru

Deseori folosit in amestecurile de ceai englezesc, ceaiul negru este cel mai popular ceai in lumea occidentala, cunoscut si ca Ceaiul Rosu, in China, datorita culorii pe care o are atunci cand este infuzat. Este cel mai bun ceai pentru dimineata, un inlocuitor perfect pentru cafea, se poate bea cu lapte si de asemenea indulci cu miere, sau zahar, dupa preferinta.

Efectele benefice pe care le ofera Ceaiul Negru:

  • Reduce coagularea sangelui in artere si actioneaza ca un antioxidant.
  • Bogat in potasiu, si cu un continut de sodiu foarte scazut. Acest lucru face ca ceaiul sa fie o bautura ideala pentru persoanele hipertensive.
  • Regleaza nivelul zaharului in sange.
  • Contribuie la scaderea colesterolului si a numarului de trigliceride din sange.
  • Consumul a trei cesti zilnic reduce cu 11% accidentele cardiace.
  • Cafeina/Teina, stimulent binecunoscut, actioneaza asupra sistemului nervos central, creste vigilenta si reduce sentimentele de somnolenta si oboseala.
  • O ceasca de ceai contine o cantitate de 20% din cofeina gasita intr-o ceasca de cafea.
  • Ajuta la prevenirea carilor si intareste oasele.

Avem peste 40 de sortimente de ceai negru, de pe cele mai vechi si cunoscute plantatii din China si India. Toate sunt vrac si contin frunze de cea mai buna calitate, intregi, culese cu grija din recolte diferite. Fiind un magazin specializat vei gasi diferite tipuri de Assam, Darjeeling, Ceylon, unele clasice, altele aromatizate cu iasomie, albastrita, cocos, mango si ananas.

Earl Grey Royal si Earl Grey Lady Blue sunt bineinteles regele si regina acestei game. Daca esti un iubitor de ceai negru clasic si foarte puternic cu siguranta vei incerca English Breakfast, Irish Breakfast sau Russian Blend. Aroma si gustul ceaiului vrac sunt atat de placute si puternice incat cu siguranta nu vei mai bea niciodata “la pliculet”. Calitatea oricarui ceai sta in frunza, sa fie intreaga si culeasa din varful plantei.

A fost postat în: 2020-10-09 11:00:45