Amazing Lady Blue

39.00 Ron

--0%

39.00 Ron Cu TVA
Returnare in 14 zile
Descriere produs
Un clasic printre clasici cu un strop de alură feminină. Savurează plăcerea gustului unui Earl Grey de culoare aurie ce abundă în note parfumate și fine specifice unui amestec de ceaiuri negre autentice din Ceylon și China învăluite în note elegante de bergamotă completate de indicii florale. Gustul este patrunzător și complex cu un strop de acel je ne sais quoi așa cum îi stă și bine unei Lady Blue. De ce Earl Grey Lady Blue? - Este un ceai elegant și parfumat cu efecte energizante dedicat dimineților de weekend alături de overnight oats cu fructe de pădure și miere.
Transportul produselor
Termen de livrare: 1-2 zile lucrătoare
Proprietăți produs
Cod produs
AMLB
Instrucțiuni

Cumpăraţi acest produs utilizând 2 punct(e) de fidelitate şi primiţi 3 punct(e) de fidelitate.

Vi se pare scump? Doriţi o cantitate mai mare?
Sunaţi-ne pentru o ofertă personalizată: 0752 228 764

Puncte primite la finalizare comandă:

3

Dacă aveți deja un card de fidelitate, punctele vor fi trecute pe cardul Dvs. imediat după finalizarea comenzii. Numărul cardului trebuie introdus pe parcursul porcesului de cumpărare sau va fi introdus automat la autentificare.

Încă nu aveți card de fidelitate? Acum fiecare utilizator înregistrat care se abonează la newsletterul nostru primește un card de fidelitate și 0 de puncte cadou, pe care puteți folosi să reduceți suma totală de plată. Dacă doriţi Inregistrati-va si abonativa la Newsletter pentru a primi

Recenzii