LIVRARE GRATUITĂ PENTRU COMENZILE PESTE 200 RON!
LIVRARE GRATUITĂ PENTRU COMENZILE PESTE 200 RON!
Ceaiuri Noi
NewBest Sellers
TEA TASTER
NewCeaiuri organice
Ceaiuri condimentate
NewJardins
NewHealing Herbs Blend
NewHealing Herbs Mono
NewWell-being
Hemp
NewAyurveda
NewTrend Teas
Pumpkin
NewChai
NewSummer Memories
NewCești și pahare
NewCeainice și infuzoare
NewSeturi
NewDepozitare
NewAlte accesorii
NewInfuzoare și filtre
NewCeaiuri Noi
NewBest Sellers
TEA TASTER
NewCeaiuri organice
Ceaiuri condimentate
NewJardins
NewHealing Herbs Blend
NewHealing Herbs Mono
NewWell-being
Hemp
NewAyurveda
NewTrend Teas
Pumpkin
NewChai
NewSummer Memories
NewNoutăți
NewColecție clasică
NewCele mai vândute!
Matcha
NewMate
To Go
NewCești și pahare
NewCeainice și infuzoare
NewSeturi
NewDepozitare
NewAlte accesorii
NewInfuzoare și filtre
NewInfuzați 1 lingurița de Bio Peppermint in 200ml de apă fierbinte la 100 ° C timp de 3-4 minute. Răciți ceaiul la frigider. Tăiați lămâile și portocala în două și stoarceți 3 jumătăți de lămâie și o jumătate de portocală. Tăiați restul citricelor in felii. Obțineți gheaț...
Infuzați ceaiul Bio Mate Limone cu apă fierbinte la 100 ° C timp de 5-8 minute. Adăugați mierea în infuzia fierbinte și răciți in frigider. Puneți cuburi de gheață în paharele de cocktail, turnați gin, apa tonică, suc de lămâie si ceaiul Mate, răcit in prealabil. Savurați-l rece...
Infuzați ceaiul verde Bio Gunpowder sau Bio Gunpowder Temple of Heaven cu apa fierbinte la 80 ° C timp de 2 minute. Rafinați cu miere. Cel mai bine, lăsați ceaiul să se răcească puțin. Tăiați fructul pasiunii în două și folosiți o lingură pentru a îndepărta pulpa, apoi așez...
Preparați ceaiul verde cu apa fierbinte la 80 ° C timp de 1-2 minute și dacă este necesar, adăugați puțin zahăr. Amestecați cu apa rece (minerala) și cu Prosecco (sau alternativa: vin spumant). Puneți amestecul la frigider pentru o jumatate de ora. Adăugați puțina zmeura și o feli...
Infuzați 25 de grame de Hawaii Cocktail cu ¼ litru de apă fiartă, timp de 5-8 minute. Strecurați și turnați peste ¼ litru de cuburi de gheața si amestecați cu ½ litru de apă rece. Rafinați cu suc de lămâie și ananas, indulciți după gust. Umpleți cu șampanie.Pentru 4 până ...