Demmers Teehaus

Kashmir Chai Walla

Availability: În stoc

22,90 Lei

Scurtă descriere

Amestec puternic de ceaiuri verzi si negre cu uleiuri naturale.

Kashmir Chai Walla

Descriere produs

Pentru a onora vanzatorii numerosi de ceai din India (Chai Walla), am preparat acest amestec de ceaiuri verzi si negre cu scortisoara, cuisoare, precum si coaja de portocale si arome picante. Infuzia are un gust subtil de Masala Chai, cu note subtile de citrice.

Mod de preparare:
Intr-un ceainic preincalzit punem 2 lingurite de ceai, turnand apoi 450 ml apa fierbinte peste. In cazul ceaiurilor verzi temperatura apei trebuie sa fie de aprox. 80 grade Celsius. (temperatura optima se obtine daca lasati apa la racit 2-3 minute si apoi introduceti in ceainic).

Timp de infuzare recomandat: maxim 2 minute.
Daca ceaiul se lasa mai mult timp la infuzat decat cel recomandat, devine foarte amar, de nebaut. A se pastra la intuneric, intr-un loc uscat si rece, inchis ermetic.

Informaţii adiţionale

Cod produs 387
Ambalare 100g

Etichete produse

Alţi clienţi au marcat acest produs cu următoarele etichete:

Folosiţi spaţii pentru a separa etichete. Folosiţi ghilimele simple (') pentru fraze.