Demmers Teehaus

Ceai pentru bebelusi si mame

 

Babytea. Contibutia noastra la bunastare.

Deja in timpul sarcinii trebuie sa acordam mare atentie alimentatiei echilibrate si sanatoase. Acesta s erefara si la ceai, deoarece ceea ce bem se transmite si copilului. Acest ceai este un amestec de plante medicinale BIO din rooibos, honeybush, petale de trandafir si levantica. Plantele medicinale care au fost amestecate in special pentru perioada sarcinii, alunga foamea si spijina nevoile sufletesti ale mamei si ale copilului. Chiar si modificarile dispozitiei din timpul sarcinii poate fi ameliorate prin aroma linistitoare a ceaiului. Fiind un amestec echilibrat, acest ceai este placut datorita gustului si contribuie la bunastarea naturala de zi cu zi.

 

 

Cele trei sortimente de ceai pentru bebelusi, respectiv mame, au in compozitia lor doar ingrediente BIO. Aceste tipuri de ceai sunt de calitate superioara, create special pentru nevoile mamelor si a bebelusilor. Babytea 9 luni, este dedicat parioadei de sarcina. Cel de al doilea sortiment, Baytea, a fost creat pentru perioada de alaptare. Babytea -biberon sticluta este ceaiul conceput pentru a-l oferi bebelusului vitamine si minerale de care are nevoie pentru a creste sanatos. Atentie! Ceaiul nostru pentru bebelusi nu poate inlocui laptele matern, ci poate insemna doar un aport de lichide necesar in timpul lunilor fierbinti, sau pentru a potoli setea la bebelusii mai mari.

 

 

Pentru dezvoltarea celor trei tipuri de BIO Babytea, echipa Demmers Teehaus si-a dedicat foarte mult timp in cautarea ingredientelor de cea mai inalta calitate. Acestia s-au axat doar pe produse biologice si ecologice. Ceaiurile pentru bebelusi si mame nu contin zahar si au un gust extrem de placut si dulce. De-alungul timpului plantele medicinale au fost folosite pentru tratamente naturiste cu succes. Babytea este facut doar din plante medicinale si poate juca un rol important in cele trei etape de dezvoltare in viata unui bebelus. Acestea au o compozitie optima pentru necesitatile speciale femeilor in timpul sarcinii si pentru nou-nascuti.

 

 

Echipa Demmers Teehaus vine in sprijinul viitoarelor mamici atat cu produse calitative, dar si cu un pret accesibil pentru acestea. Din 100 g de ceai se pot obtine 12 litri de ceai de buna calitate, 100% natural si fara zahar.

 

Asteptãm cu drag comenzile Dvs. la urmãtoarele date de contact: Tel: 0752 228 764, Email: office@demmertea.ro.

3 Produs(e)

per pagină

   

Setează direcţie descendentă

3 Produs(e)

per pagină

   

Setează direcţie descendentă