Demmers Teehaus

Set cadou 6 cutii si infuzor "Tea Secrets"

Availability: Stoc terminat

270,00 Lei

Scurtă descriere

Set cadou format din 6 cutii de depozitare, aurite si un infuzor in forma de lingurita, "Tea Secrets". Capacitatea cutiilor este de 50gr fiecare. Totul ambalat intr-o cutie de lemn, dintr-un furnir de nuc. Dimensiuni (L x l x h): 24 x 26.5 x 6.3 cm

Set cadou 6 cutii TEA SECRET

Descriere produs

Set cadou format din 6 cutii de depozitare, aurite si un infuzor in forma de lingurita, "Tea Secrets". Capacitatea cutiilor este de 50gr fiecare. Totul ambalat intr-o cutie de lemn, dintr-un furnir de nuc. Dimensiuni (L x l x h): 24 x 26.5 x 6.3 cm.

* Cutia este inca una din metodele cele mai utilizate pentru depozitarea alimentelor. In mod special, din respect pentru ceaiurile noastre, sunt folosite cutii cu capac deoarece pastreaza in interiorul lor aroma proaspata a ceaiurilor, ferite de lumina.

Cutiile sunt in general metalice, din tabla sau aluminiu. Imprimate la exterior cu diverse motive, si invelite intr-un strat transparent de protectie, cutiile imbina foarte bine functionalitatea perfecta cu designul estetic. La interior, majoritatea cutiilor sunt invelite de asemenea intr-un strat protector de lac transparent, de culoare usor galbuie.

Exista o varietate mai larga de capace pentru cutii. Se acorda intotdeauna o mare importanta acestora pentru a ajunge la combinatia optima de forma si functionalitate.

Informaţii adiţionale

Cod produs 77775
Ambalare set

Etichete produse

Alţi clienţi au marcat acest produs cu următoarele etichete:

Folosiţi spaţii pentru a separa etichete. Folosiţi ghilimele simple (') pentru fraze.