Coșul tău este gol!
Detalii
Un oolong delicios, fermentat din Taiwan. Traducerea numelui sau, Bai Hoa Oolong, in engleza a fost facuta aparent de regina Elisabeta II. Frunzele multicolore dau nastere la o infuzie delicata, de culoare portocalie, cu note fine si dulci.
Mod de preparare:
Intr-un ceainic preincalzit punem 2 lingurite de ceai, turnand apoi 450 ml apa fierbinte peste. In cazul ceaiurilor negre temperatura apei trebuie sa fie de aprox. 90 grade Celsius (temperatura optima se obtine daca lasati apa la racit 1-2 minute si apoi introduceti in ceainic).
Timp de infuzare recomandat: 3 minute.
Daca ceaiul se lasa mai mult timp la infuzat decat cel recomandat, devine amar si astringent. A se pastra la intuneric, intr-un loc uscat si rece, inchis ermetic.
Informaţii adiţionale
Cod produs | 249 |
---|---|
Ambalare | 100 g |
Culoare Infuzie | N/A |
Origine | N/A |