Demmers Teehaus

Cafea boabe din Kenya "Pearls of Africa"

Availability: Stoc terminat

35,00 Lei

Scurtă descriere

Raritate de cafea din Kenya, de calitate superioara, cu aroma blanda si condimentata.

Descriere produs

Origine:
Africa, Kenya.


Desi Kenya este considerata ca fiind un producator putin insemnat pe piata mondiala a cafelei, este unul dintre cei mai buni producatori ai tuturor timpurilor.
Aceste boabe de cafea au o structura foarte ferma si la prajire necesita o temperatura mai inalta, lucru datorat faptului ca sunt cultivate la inaltimi foarte mari , 2100m, unde cafeaua creste foarte incet.
Cei mai multi exportatori de cafea primesc clasificarea AB , clasificarea AA fiind atribuita doar celor care ofera o calitate de top. Datorita raritatii lor, „Perlele Africii” sunt o specialitate absoluta.


In cazul in care arborele de cafea nu poate furniza suficienti nutritienti fructelor de cafea, care cresc la capatul arborelui, arborele de cafea dezvolta o cantitate mica de fructe, de acici provine si denumirea de perla de cafea.


Caracteristici si gust:

Peronalul care se ocupa de prajirea cafelei trebuie sa fie unul experimentat si trebuie sa-si foloseasca toata priceperea si indemanarea in timpul prajirii boabelor. Cafeau corect prajita, are un caracter bland, cu gust de ciocolata si usor condimentat.Informaţii adiţionale

Cod produs 12362
Ambalare 250 g

Etichete produse

Folosiţi spaţii pentru a separa etichete. Folosiţi ghilimele simple (') pentru fraze.