Demmers Teehaus

Cutie rotunda "Asia Garden", 130 g

Availability: Stoc terminat

17,90 Lei

Scurtă descriere

Cutie rotunda "Asia Gardin", capacitate 130 g. Dimensiuni cutie: diametru 65 mm, inaltime 170 mm.

Cutie rotunda 130gr ASIA GARDEN

Descriere produs

Cutie rotunda "Asia Gardin", capacitate 130 g.
Dimensiuni cutie: diametru 65 mm, inaltime 170 mm.
Capac: "plug-in lid"

* Cutia este inca una din metodele cele mai utilizate pentru depozitarea alimentelor. In mod special, din respect pentru ceaiurile noastre, sunt folosite cutii cu capac deoarece pastreaza in interiorul lor aroma proaspata a ceaiurilor, ferite de lumina.

Cutiile sunt in general metalice, din tabla sau aluminiu. Imprimate la exterior cu diverse motive, si invelite intr-un strat transparent de protectie, cutiile imbina foarte bine functionalitatea perfecta cu designul estetic. La interior, majoritatea cutiilor sunt invelite de asemenea intr-un strat protector de lac transparent, de culoare usor galbuie.

Exista o varietate mai larga de capace pentru cutii. Se acorda intotdeauna o mare importanta acestora pentru a ajunge la combinatia optima de forma si functionalitate.

Spre exemplu, aceasta cutie are un capac de tipul "plug-in lid" - un capac tip dop, o optiune eleganta de inchidere pentru a bloca aroma ceaiului in interiorul cutiei. Este format din doua straturi, pe interior si pe exterior, ceea ce-i confera stabilitate. O optiune eleganta, aproape nefacandu-se distinctia intre capac si cutie; un capac de foarte buna calitate, la un pret rezonabil.

Informaţii adiţionale

Cod produs 46133
Ambalare buc

Etichete produse

Alţi clienţi au marcat acest produs cu următoarele etichete:

Folosiţi spaţii pentru a separa etichete. Folosiţi ghilimele simple (') pentru fraze.