Coșul tău este gol!
Detalii
Ceai negru cu frunze întregi, din regiunea înalta Dimbula din Sri Lanka. Infuzie de culoare închisa, cu un caracter usor astringent. Acest ceai nu este amar, în ciuda continutului de taninuri specific ceailui negru.
Mod de preparare:
Intr-un ceainic preincalzit punem 2 lingurite de ceai, turnand apoi 450 ml apa fierbinte peste. In cazul ceaiurilor negre temperatura apei trebuie sa fie de aprox. 90 grade Celsius. (temperatura optima se obtine daca lasati apa la racit 1-2 minute si apoi introduceti in ceainic).
Timp de infuzare recomandat: 3 minute.
Daca ceaiul se lasa mai mult timp la infuzat decat cel recomandat, devine foarte amar, de nebaut. A se pastra la intuneric, intr-un loc uscat si rece, inchis ermetic.
Informaţii adiţionale
Cod produs | 280) |
---|---|
Ambalare | 500 g |
Culoare Infuzie | N/A |
Origine | N/A |