Coșul tău este gol!
Detalii
Ceai negru din Assam, deosebit de robust si cu gust fructat. Un CTC tipic,cu frunzele bine maruntite, un soi nobil de ceai. Este bogat în taninuri, astfel da o infuzie proaspata, închisa la culoare. Se poate servi si cu lapte, astfel ceaiul devine mai neted.
Mod de preparare:
Intr-un ceainic preincalzit punem 2 lingurite de ceai (aprox. 4 g) turnand apoi 400 ml apa fierbinte peste. In cazul ceaiurilor negre temperatura apei trebuie sa fie de aprox. 90-95 grade Celsius. (temperatura optima se obtine daca lasati apa la racit 1-2 minute si apoi introduceti in ceainic).
Timp de infuzare recomandat: 3 minute.
Daca ceaiul se lasa mai mult timp la infuzat decat cel recomandat, devine foarte amar, de nebaut.
A se pastra la intuneric, intr-un loc uscat si rece, inchis ermetic.
Informaţii adiţionale
Cod produs | O1156 |
---|---|
Ambalare | 100 g |
Culoare Infuzie | N/A |
Origine | N/A |