Demmers Teehaus

BIO Japan Matcha Daily 100g

Availability: Stoc terminat

139,00 Lei

Scurtă descriere

Ceai verde sub forma de pudra, provenita din agricultura ecologica, din Prefectura Aichi, situata in regiunea Chubu, Japonia.

Descriere produs

Ceai verde sub forma de pudra, provenita din agricultura ecologica, din Prefectura Aichi, situata in regiunea Chubu, Japonia.
Tufele de ceai umbrite sunt culese de doua ori pe an, si doar frunzele tinere ajung sa fie macinate incet in mori de piatra.
Perfect pentru bauturi pe baza de matcha, precum pentru gatit si copt.

MATCHA LAT T E
Pentru 350ml: peste 1 lingura de BIO Japan Matcha Ready Mix (15 g) se toarna ca. 60 ml apa (ideal: 60°C) si se amesteca pâna când se dizolva pulberea în totalitate. Se adauga 280 ml lapte spuma si se savureaza. Alternativa cool: se adauga 280 ml lapte rece si se serveste cu cuburi de gheata. Alternativa fara zahar: se prepara cu BIO Japan Matcha Daily 100g . Alternativa vegetariana: este gustoasa si cu lapte de soia cu vanilie.

MATCHA SMOOTHIE
Se umple un recipient de 500 ml cu cuburi de gheata, se adauga lapte si 2-3 linguri (35-40g ) de Matcha Creation si se mixeaza cca. 20 de secunde, pâna ce se obtine un minunat Matcha Smoothie.
Laptele poate fi înlocuit dupa dorinta cu lapte batut, lapte cu vanilie, lapte de soia sau lapte de orez. În cazul utilizarii laptelui cu vanilie – de soia, se poate utiliza o cantitate mai redusa de pulbere, deoarece laptele de soia este deja îndulcit.

MATCHA LIMETTE
Pentru 250 ml: peste 1 vârf de cutit de Matcha pur (ca. 1-2 g) se toarna circa 60 ml de apa (ideal 60°C) si se amesteca pâna când se dizolva pulberea în totalitate. Se adauga ca. 180 ml apa rece si cuburi de gheata. Se poate îmbunatati cu suc de limette sau în functie de preferinta cu sirop de agave sau zahar.

MATCHA SEVILLA
Pentru 250 ml: peste 1 lingurita de Matcha pur se toarna 250 ml suc de portocale, cuburi de gheata si se mixeaza. În functie de preferinta poate fi îndulcit cu sirop de agave.

Informaţii adiţionale

Cod produs 97321
Ambalare 100g

Etichete produse

Folosiţi spaţii pentru a separa etichete. Folosiţi ghilimele simple (') pentru fraze.