Demmers Teehaus

BIO Japan Matcha Tenno 30g

Availability: Stoc terminat

149,00 Lei

Scurtă descriere

Matcha de inalta calitate, din agricultura ecologica din Sudul Japoniei.

Descriere produs

Matcha de inalta calitate, din agricultura ecologica din Sudul Japoniei. Ceai verde pudra de o culoare verde-smarald, cu o dulceata fina. Se foloseste atat pentru prepararea de ceai, dar si pentru alte preparate cu matcha.

MATCHA LAT T E
Pentru 350ml: peste 1 lingura de BIO Japan Matcha Ready Mix (15 g) se toarna ca. 60 ml apa (ideal: 60°C) si se amesteca pâna când se dizolva pulberea în totalitate. Se adauga 280 ml lapte spuma si se savureaza. Alternativa cool: se adauga 280 ml lapte rece si se serveste cu cuburi de gheata. Alternativa fara zahar: se prepara cu BIO Matcha Daily din Corea de Sud. Alternativa vegetariana: este gustoasa si cu lapte de soia cu vanilie.

MATCHA SMOOTHIE
Se umple un recipient de 500 ml cu cuburi de gheata, se adauga lapte si 2-3 linguri (35-40g ) de Matcha Creation si se mixeaza cca. 20 de secunde, pâna ce se obtine un minunat Matcha Smoothie.
Laptele poate fi înlocuit dupa dorinta cu lapte batut, lapte cu vanilie, lapte de soia sau lapte de orez. În cazul utilizarii laptelui cu vanilie – de soia, se poate utiliza o cantitate mai redusa de pulbere, deoarece laptele de soia este deja îndulcit.

MATCHA LIMETTE
Pentru 250 ml: peste 1 vârf de cutit de Matcha pur (ca. 1-2 g) se toarna circa 60 ml de apa (ideal 60°C) si se amesteca pâna când se dizolva pulberea în totalitate. Se adauga ca. 180 ml apa rece si cuburi de gheata. Se poate îmbunatati cu suc de limette sau în functie de preferinta cu sirop de agave sau zahar.

MATCHA SEVILLA
Pentru 250 ml: peste 1 linguritade Matcha pur se toarna 250 ml suc de portocale, cuburi de gheata si se mixeaza. În functie de preferinta poate fi îndulcit cu sirop de agave.

Informaţii adiţionale

Cod produs 96749
Ambalare 30 g

Etichete produse

Folosiţi spaţii pentru a separa etichete. Folosiţi ghilimele simple (') pentru fraze.