Demmers Teehaus

Rooibos Banana Drink
Se marineaza stafidele in rom într-un bol mic. Se infuzeaza ceaiul Rooibos cu apa clocotita timp de 5 minute. Se strecoara si se pune la rece. Se decojesc bananele, se tai si se amesteca in blender cu sirop de banane. Se amesteca cu ceaiul rece. Se adauga o lingura de inghetata de vanilie si se toarna in 4 pahare. Se decoreaza cu stafide marinate cu rom.
Ingrediente pentru 4 pahare:
• 10 lingurita BIO Rooibos Classic
• 1/2L apa de izvor
• 4 linguri rom
• 60g stafide
• 3 banane
• 3 linguri de sirop de banane
• 4 cupe inghetata de vanilie


Rooibos Bushranger Ice Tea
Infuzeaza ceaiul cu apa clocotita timp de 5 minute, dizolva zaharul dupa gust, adauga suc de piersici, de portocale si suc de lamaie dupa gust. Umple pahare de cocktail cu cuburi de gheata si adauga ceaiul fierbinte.
Ingrediente:
• 5 linguri de Rooibos Bushranger
• 1L apa de izvor
• 1/8L suc de piersici
• 1/8L suc de portocale
• 2 linguri suc de l?mâie
• 2 linguri de zahar / indulcitor dupa gust
• cuburi de gheata


Rooibos Cocktail cu smochine
Infuzeaza ceaiul Rooibos cu apa clocotita timp de 5 minute. Îndulceste cu zah?r candis/alt indulcitor. Se strecoara si se raceste la frigider. Se marineaza smochinele cu vodc? ?i coniac într-un vas de cel pu?in 4 ore si se raceste la frigider. Dupa care se amesteca cu ceai ?i se adauga Angostura-Bitter dupa gust. Se pun smochinele marinate în pahare de cocktail, se toarna ceaiul peste. Se serve?te rece.
Ingrediente pentru 4-6 pahare:
• 14 lingurita Bio Rooibos Classic
• 1L ap?
• 50g zah?r candis /alt indulcitor
• 1 cutie mica de smochine murate
• 1/16L vodca
• 6CL coniac
• 4 pic?turi de Angostura Bitter


Rooibos Vanilla Latte
Se infuzeaza ceaiul Rooibos Vanilla cu apa fierbinte de 100 ° C timp de 5-8 minute. Se amestec? cu 200 ml cald, lapte spumat. Se indulceste cu zah?r (alternativ cu miere sau sirop de agave) dupa gust. Enjoy!
Ingrediente (0,4 l):
• 1 lingurita Rooibos Vanilla
• lapte 200ml
• zah?r dup? gust